С КУЧЕ В МАФИЯТА

S_kuche_v_mafiata

             През 1999г. Минчо Красимиров само за своите най-близки познати и роднини написа и издаде книгата „Куче в мафията". Но вече 14 години от новите му приятели и колеги, от близо и далече, не спират горещите  молби за още един тираж. Този път за всички търсещи интересно четиво, по практичен поглед към психологията на хората и разбира се за интересуващи се от дресировка на животните.            

      Материала бе частично преработен и редактиран и скоро пред читателите ще бъде представено и второто издание на книгата. Въпреки предварителния интерес поради разбираеми причини предстоящия тираж отново ще бъде ограничен. Затова с предимство ще бъдат тези читатели, които първи заявят желанието си да имат тази наистина необикновена книга.           

          Ето впечатленията на част от тези които вече имаха удоволствието да я прочетат:

               Д-р Даниела Дариткова – депутат от 41-то народно събрание, председател на комисията по здравеопазване.

Daniela_Daritkova

                Както всеки - от студента до професора по медицина, е длъжен да има учебник по дисциплината „Анатомия на човека", така и всеки собственик на куче трябва да притежава книгата „С куче в мафията" на Минчо Красимиров. Чрез нея се информираме как да разбираме, усещаме и обучаваме правилно кучето, а не само как да го отглеждаме. Тази книга е една истинска оригинална смес от наръчник по човешка психология, четивност, прекрасно въображение, преднамерено променящ се стил, интелектуален хумор и ирония и заедно с това и едно свръхмодерно ръководство за дресировка на любимците ни.

               Светозар Казанджиев – председател на регионалното дружеството на писателите в Смолян.  Facebook

Svetozar_Kazandjiev

                               Драги читателю,

             Имам любопитно предложение за теб: Ако обичаш да четеш книгите отзад напред, за да узнаеш предварително какъв е краят им, то романа на Минчо Красимиров определено ще ти хареса. Без значение дали имаш куче или не сюжетът ще ти е интересен. Отделните части са формулирани по такъв терк, че няма значение как точно ще я четеш. Ако те интересува обаче човешката психология или как се дресира куче, трябва да караш поред.

Авторът е с нестандартно мислене – честен и великодушен човек, с особен присантиман към живота. Такъв е и към природата. Затова протегни ръка към книгата. Тя ще ти разкаже останалото.

                 

               инж. Калин Петров - работи в SCI. Facebook

                      Хората сме различни. Никога не съм притежавал кучета и съм нямал слабост към тях. И въпреки това с неповторимо удоволствие прочетох тази най-страхотна за последните ми години книга. А чета много. И категорично заявявам на автора и, че тя ще е още по-интересна и обсебваща вниманието на читателите, ако изцяло премахне в нея всички части, свързани с кучето. Още повече че специалните психологически прийоми и хитрите трикове, детайлно описани в повествованието, в повечето случаи важат както и при възпитанието на човека, така и при разгадаване на неговото поведение.

               Снежина Ръженикова – управител на финансова институция.  Facebook

Snejana_Rajenikova

                        Хубавата и четивна книга в наше време е като красивия мъж за жените - привлича вниманието, но той ако няма пари, интересът към него веднага спада. Документалните книги пък са като грозните, но богати мъже - пак привличат вниманието, защото все пак може да научиш нещо и да имаш полза. Най-добре  мъжът да е богат и красив. Метафорично казано точно такъв е романа „С куче в мафията". Невероятно удоволствие от четенето като същевременно научаваш много неща за дресировката на кучето и психологичните похвати при хората. Готова съм да извикам на дуел всеки който каже, че тази книга е  безполезна или безинтересна.

             Георги Райчев Георгиев – Р Мениджър на ОС.

Georgi_Georgiev

                    Много ли произведения сте чели, в които се разкриват истински професионални тайни, при това представени в завладяваща като сюжет книга? Пред читателите се представя такава възможност - „С куче в мафията" на Минчо Красимиров. Каквото е кучето, такъв е и стопанинът му - гласи народното поверие. И ако искате да имате интелигентен, верен и отлично обучен домашен любимец, непременно трябва да имате тази книга вкъщи. Абе по-просто казано: както има жени – кифли, така има и кучета - кифли. С порода и външност на кучето може да впечатлиш само някои и само за малко, докато с умно и дресирано куче те забелязват всички и те помнят за дълго.

                                Магдалина Сарикова, Facebook

Magdalina_Sarikova

                       Дори да нямате навици и умения за дресировка на животни, впечатляващо вплетени в интересното повествование, ще разберете някои от най-важните тънкости, необходими за възпитанието на най-добрия приятел на човека. Във филмите на National geographic прочутият Сизън Милан показва как да се справяме с проблемни кучета. В книгата си авторът Минчо Красимиров детайлно и подробно е описал как да не допускаме каквито и да е проблеми с любимците ни.

 А всеки интересуващ се поне малко от психология на човека трябва да има тази книга и оттук насетне да следи и всички публикации на автора в пресата и Интернет.

Като например тази за Тодор Живков: ВИЖТЕ

Или като тази за пушачите, помогнала вече на много от тях: ВИЖТЕ

                           Здравко Бешенджиев – журналист. Facebook

Zdravko_Beshendjiev

                 Ако по тази книга се направи филм, тъй като хората в наше време не четат много, той със сигурност ще има невероятно висок рейтинг. В динамичния и сюжет има и любов към животните, и практически съвети как страхотно да ги дресираме, и неподправен хумор, и динамика, и неочаквани промени в действията на главните герои. Прочитайки я на един дъх, после не минава и седмица, без да я разтворя наново, за да си припомня най-интересните и завладяващи моменти особено ако трябва да си подобря настроението.  Оттук насетне ще я подарявям по всякакви поводи на всички моите приятели собственици на кучета или интересуващи се от психология.

Начален откъс от книгата:  ВИЖТЕ

Как да си я поръчаме:   ПОРЪЧАЙ

      

                                                                                                                         

  Споделете във Facebook:

  

Share